Goedkoopste telefoons

Beste goedkope telefoon: Samsung Galaxy J3

Beste goedkope telefoon

De Galaxy J3 van Samsung is een goedkope telefoon met een groot, scherp scherm dat goed leesbaar is. Deze telefoon heeft goede specificaties in het algemeen. De grote accu van deze telefoon houdt het gemakkelijk een dag uit.

Minder opslaggeheugen is een nadeel indien je veel verschillende apps gebruikt of veel foto’s en video’s op je telefoon wilt opslaan. Door regelmatig media over te zetten naar een computer of de cloud los je dit probleem op.

Prijs / kwaliteit verhouding
5 inch Super-AMOLED scherm
Grote 2600 mAh accu
Dual sim
8 GB opslaggeheugen
Minder goede camera

Verschil met dure telefoons

Goedkope telefoons kunnen hetzelfde als dure telefoons maar zijn minder snel en leveren soms in op bepaalde functies. De snelheid van goedkope telefoons zorgt wel eens voor irritatie. Per goedkope telefoon verschilt waar de focus op ligt.

Schermen zijn vaak kleiner en minder scherp bij budget telefoons. Verder doet de camera van goedkope telefoons vaak onder ten opzichte van dure telefoons. Per telefoon geven we aan waarop bespaard is en welke onderdelen juist goed zijn.

Top 3 goedkope telefoons van 2017

Samsung Galaxy J3

Een allrounder telefoon met een fantastisch scherm en grote accu. Nadeel is de camera en de beperkte opslagruimte. De opslagruimte is wel uitbreidbaar met een eigen SD-kaart. Dit is de beste budget telefoon van dit moment.

Prijs / kwaliteit verhouding
4,7 inch Super-AMOLED scherm
13 MP camera
2 GB Ram

Samsung Galaxy A3

Een super goedkope telefoon die wel als smartphone voldoet. Dit is een instapmodel smartphone die voornamelijk bedoeld is voor mensen die een eerste smartphone kiezen. De telefoon kan wat langzaam aanvoelen.

6 inch scherm
4G ondersteuning
8 GB opslaggeheugen
Voelt langzaam aan

LG K8

Deze telefoon heeft een erg goede camera voor telefoons in de prijsklasse. Daarnaast kun je met het extra opslaggeheugen ook veel foto’s en video’s opslaan. Dit geheugen is uitbreidbaar met een eigen SD-kaart.

5 inch scherm
16 GB opslaggeheugen
13 MP camera
Zwaar