Het goedkoopste abonnement bij een Samsung Galaxy A5

Voor de consument die een moderne smartphone wil voor een lage prijs is er de Samsung Galaxy A5. De A5 is een van de beste mid-range telefoons van dit moment. Ondanks de goede specificaties is de A5 niet uitermate duur. Hollandsnieuwe biedt het goedkoopste abonnement aan bij deze telefoon, dat is niet het enige voordeel.

All-round telefoon met een goede accu

De Samsung Galaxy A5 heeft een modern ontwerp met een prachtig 5,2 inch Super AMOLED beeldscherm. Aan zowel de voor- als achterkant bevindt zich een 16 megapixel camera voor het maken van scherpe spectaculaire foto’s. Het meest uitzonderlijke aan de A5 is de grote accu met een capaciteit van 3000 mAh. Hiermee gaat de telefoon tijdens actief gebruik zo’n 11,5 uur mee. De Samsung Galaxy A5 beschikt ook over een snel laad functie. Na een half uur zit het accupercentage al op 40%. Daarnaast is deze telefoon ook water en stofdicht.

Het goedkoopste abonnement met de Samsung Galaxy A5

In het onderstaande overzicht worden de goedkoopste abonnementen met een A5 vergeleken. Deze abonnementen hebben een databundel van tenminste 1 GB en geen eenmalige toestelkosten.

ProviderAbonnementPrijs per maand

1000 MB/Minuten 4G€ 17,-

1,5 GB 4G + 300 belminuten€ 20,-

2GB 4G + 100 belminuten€ 22,-

1 GB 4G + 150 belminuten€ 24,50

1 GB 4G + 150 belminuten€ 26,-

Het goedkoopste abonnement voor de A5 is te vinden bij Hollandsnieuwe voor € 17,- per maand. Deze lage prijs is niet de enige reden om voor Hollandsnieuwe te kiezen. Door de lage toestelkosten van € 10,- per maand komt het totale toestelbedrag uit op € 240,-. Bij toestelbedragen onder € 250,- is geen BKR-registratie nodig, waardoor dit abonnement geen invloed zal hebben op toekomstige leningen.

De budgettelefoon van Samsung

De Samsung Galaxy A5 is een top toestel met een AMOLED beeldscherm, 16MP camera’s en is stof/water-dicht. Daarbovenop is de A5 erg betrouwbaar dankzij de lange accuduur en snelle oplaadtijd. Dit is de smartphone voor iemand die de laatste snufjes wil, maar niet de volle prijs wil betalen voor een vlaggenschip telefoon. Het goedkoopste abonnement bij de A5 is te vinden bij Hollandsnieuwe voor maar € 17,- per maand.