Beste telefoons met lange accuduur

Telefoon met de langste accuduur: Lenovo P2

Beste waterdichte telefoon

Uit onverwachte hoek is Lenovo momenteel leverancier van de telefoon met ruim de langste accuduur. De P2 heeft een accu van maar liefst 5100mAh waar high end smartphones een accu van ongeveer 3500mAh bezitten. Met deze telefoon hoef je je nooit meer zorgen te maken om een lege accu.

Hoe je je telefoon ook gebruikt, je kunt de accu niet binnen een dag leeg krijgen. Bij normaal gebruik kun je het met een volle accu drie dagen volhouden. Normaal gebruik houdt in dat regelmatig gebeld en gebruik van internet gemaakt wordt.

Extreem lange accuduur
Goedkope telefoon
Degelijk uiterlijk
Minder goede camera
Recente bugs in software

Vergroot je accuduur

De accuduur wordt niet alleen door de grootte van de accu bepaald. Telefoons met grotere schermen en zwaardere cores verbruiken meer stroom. Hierdoor heeft Apple een minder grote accu nodig om dezelfde accuduur te behalen.

Je kunt zelf een aantal stappen nemen om de accuduur van je telefoon te vergroten:

  • Zet je scherm donkerder
  • Maak gebruik van Wifi voor internet
  • Pak de telefoon minder vaak op

Top 3 telefoons met langste accuduur van 2017

Lenovo P2

De Lenovo P2 heeft de langste accuduur van alle telefoons. Ook als je deze telefoon intensief gebruikt gaat de accu niet binnen één dag leeg. Dit is een middenklasse telefoon waardoor deze minder goed maar goedkoper is.

Grootte accu: 5100 mAh
Goedkope telefoon
Ligt goed in de hand
Minder goede camera

Samsung Galaxy S8

De Samsung heeft met zijn gebolde scherm en dunne randen een uniek uiterlijk waardoor dit door velen als de mooiste telefoon gezien wordt. Dit is het toptoestel van Samsung en heeft de beste specificaties van alle telefoons op dit moment.

Grootte accu: 3000 mAh
Binnen één uur opgeladen
Beste telefoon van dit moment
Duur

Huawei Mate 10

Een grote telefoon met high end specificaties. Je zal veel moeite moeten doen om deze accu in een dag leeg te krijgen. Daarnaast is deze telefoon binnen een uur weer vol als je hem aan de snelle oplader legt.

Grootte accu: 4000 mAh
Binnen één uur opgeladen
Groot 6 inch scherm
Kleurweergave valt tegen