Telefoons met goede camera

Telefoon met de beste camera: Samsung Galaxy S8

Telefoon met beste camera

De Samsung Galaxy S8 is een van de weinige telefoons met optische beeldstabilisatie. Daarnaast heeft de S8 weinig ligt nodig om mooie foto’s te kunnen maken. Dit samen zorgt ervoor dat iedereen gemakkelijk mooie foto’s kan maken die eigenlijk nooit wazig zijn.

Deze camera op de achterkant heeft 12,2 megapixels. Meer megapixels is niet nodig om in slechte lichtomstandigheden uitstekende foto’s te kunnen maken. De selfiecamera op de voorkant heeft 8 megapixels en een snelle autofocus.

Optische beeldstabilisatie
Goede foto’s bij weinig licht
Snelle autofocus
Beste telefoon van dit moment
4K video met slechts 30 fps
Geen dubbele camera achter

Optische beeldstabilisatie

Met optische beeldstabilisatie worden foto’s veel sneller scherp. Bewegende objecten worden beter vastgelegd met optische beeldstabilistatie. Je hoeft je telefoon minder lang ergens op te richten alvorens het beeld scherp genoeg is om een foto te kunnen nemen.

Als je video’s opneemt met optische beeldstabilisatie zal het beeld minder schokken zijn waardoor de video’s scherper worden. Video’s zijn vloeiender dan een video’s die opgenomen zijn zonder optische beeldstabilisatie. Dit laatste wordt versterkt als je zelf beweegt tijdens het opnemen.

Top 3 telefoons met een goede camera van 2017

Samsung Galaxy S8

Door de optische beeldstabilisatie is deze telefoon de beste telefoon met een goede camera geworden. De prijs van de S8 is hoger dan alternatieve telefoons doordat deze telefoon ook op andere punten uitblinkt.

Optische beeldstabilisatie
Goede foto’s bij weinig licht
Beste telefoon van dit moment
Geen dubbele camera achter

Sony Xperia XZ

De Xperia XZ en Xperia XZ Premium van Sony kunnen als enige telefoons met 960 frames per seconde slow-motion video’s maken in 720p resolutie. Verder kun je in 4K video’s schieten en met 23MP foto’s maken.

Super slow motion met 960fps
IP68 certificaat
4K scherm
Geen optische beeldstabilisatie

Apple iPhone 7 Plus

De camera van de iPhone 7 Plus is veel beter dan die van zijn voorganger. Dit komt voornamelijk doordat de dubbele camera met 2x 12 megapixels voor meer diepte in foto’s zorgt. De iPhone 7 heeft geen dubbele cameralens achter.

Dubbele cameralens achter
Optische beeldstabilisatie
Portretfunctie
Foto’s met weinig licht