Telefoons met goede camera

Telefoon met de beste camera: Samsung Galaxy S9

Telefoon met beste camera

De telefoon met de beste camera is op dit moment de Samsung Galaxy S9. Net zoals zijn voorganger heeft de Samsung Galaxy S9 optische beeldstabilisatie. Momenteel hebben meer ook meerdere telefoons van een lagere kwaliteit beschikking over optische beeldstabilisatie.

De camera aan de achterkant heeft een resolutie van 12 MP. Dit is in vergelijking met de Samsung Galaxy S8 niet veel beter geworden. De camera aan de voorkant heeft bij de Samsung Galaxy S9 een resolutie van 8 MP. Daarnaast kan je met de Samsung Galaxy S9 4K videobeelden opnemen.

Optische beeldstabilisatie
4K video ondersteuning
Snelle autofocus
Beste telefoon van dit moment
Vingerafdrukscanner aan zijkant
Geen dubbele camera achter

Optische beeldstabilisatie

Met optische beeldstabilisatie worden foto’s veel sneller scherp. Bewegende objecten worden beter vastgelegd met optische beeldstabilistatie. Je hoeft je telefoon minder lang ergens op te richten alvorens het beeld scherp genoeg is om een foto te kunnen nemen.

Als je video’s opneemt met optische beeldstabilisatie zal het beeld minder schokken zijn waardoor de video’s scherper worden. Video’s zijn vloeiender dan een video’s die opgenomen zijn zonder optische beeldstabilisatie. Dit laatste wordt versterkt als je zelf beweegt tijdens het opnemen.

Top 3 telefoons met een goede camera van 2017

Samsung Galaxy S9

Door de optische beeldstabilisatie is deze telefoon de beste telefoon met een goede camera geworden. De prijs van de S9 is hoger dan alternatieve telefoons doordat deze telefoon ook op andere punten uitblinkt.

Optische beeldstabilisatie
Goede foto’s bij weinig licht
Beste telefoon van dit moment
Geen dubbele camera achter

Sony Xperia XZ

De Xperia XZ en Xperia XZ Premium van Sony kunnen als enige telefoons met 960 frames per seconde slow-motion video’s maken in 720p resolutie. Verder kun je in 4K video’s schieten en met 23MP foto’s maken.

Super slow motion met 960fps
IP68 certificaat
4K scherm
Geen optische beeldstabilisatie

Apple iPhone 7 Plus

De camera van de iPhone 7 Plus is veel beter dan die van zijn voorganger. Dit komt voornamelijk doordat de dubbele camera met 2x 12 megapixels voor meer diepte in foto’s zorgt. De iPhone 7 heeft geen dubbele cameralens achter.

Dubbele cameralens achter
Optische beeldstabilisatie
Portretfunctie
Foto’s met weinig licht