T-Mobile stopt met het aanbieden van vriendenkorting

Vriendenkorting bij telefoon abonnement

T-Mobile laat weten per 29 januari te stoppen met vriendenkorting. Alle aanvragen die zijn ingediend voor 28 januari worden nog wel behandeld. Andere providers blijven voorlopig nog vriendenkorting aanbieden. Tele2 biedt momenteel de hoogste korting aan voor het aanbrengen van een nieuwe klant.

Wat is vriendenkorting?

Vriendenkorting is een korting die je ontvangt als je een nieuwe klant aanbrengt bij een telecomprovider. Voor iedere vriend die zich aansluit bij de provider ontvang je een eenmalige korting op je factuur. Bij de meeste providers ontvangt de vriend die je aanbrengt ook een eenmalige korting. Bij T-Mobile is het nog mogelijk om tot 28 januari gebruik te maken van vriendenkorting. Voor elke nieuwe klant die je aanbrengt bij de provider ontvang je 25 euro korting. Ook aangebrachte nieuwe klanten krijgen deze korting eenmalig.

Andere providers met vriendenkorting

Andere providers blijven voorlopig nog wel een vorm van vriendenkorting aanbieden. Raadpleeg onderstaand overzicht voor alle vriendenkortingen die nu actief zijn bij providers.

ProviderActieKorting

Tele2 vriendenvoordeel€ 20,- per persoon bij een telefoon abonnement

€ 10,- per persoon bij een sim only abonnement

Ben vriendenvoordeel€ 33,- bij een telefoon abonnement

€ 16,50 bij een sim only abonnement

Simyo vriendendeal € 10 per persoon bij een sim only abonnement

€ 5,- per persoon bij een prepaid abonnement

Youfone vriendendienst€ 10,- per persoon bij een sim only abonnement

Hoogste vriendenkorting bij telefoon abonnement van Tele2

Tele2 biedt momenteel de hoogste beloning voor het aanbrengen van nieuwe klanten aan. De provider geeft gezamenlijk 40 euro korting bij het afsluiten van een telefoonabonnement en 20 euro korting bij het afsluiten van een sim only abonnement. Bij Ben wordt de vriendenkorting niet standaard verdeeld maar dien je dit zelf te doen. Bij alle andere provider wordt de korting wel verdeeld.

Ook Vodafone biedt ‘vriendenkorting’ aan, helaas is het bij Vodafone alleen mogelijk gebruik te maken van de actie als het eerste abonnement een zakelijk abonnement is.