Over ons

Over Goedkoopste-telefoon-abonnement.nl

Wij zijn een team van telecomfreaks die dagelijks veel over telefoons en abonnementen lezen om zo de beste vergelijking van telefoonabonnementen te kunnen maken. Op deze manier proberen wij heel Nederland van het goedkoopste telefoon abonnement te voorzien.

Dit abonnement moet zo goed mogelijk afgestemd worden op jouw verbruik. Als je voor een abonnement met telefoon kiest vergelijken wij ook voor deze combinatie alle telefoonproviders om jou de goedkoopste optie aan te kunnen bieden. Onze prijzen zijn altijd up to date omdat wij iedere dag handmatig de prijzen controleren.

Het leukste onderdeel van deze website vinden wij de categorie├źn voor beste telefoons. Wij houden voor verschillende categorie├źn bij welke telefoons daar het beste in zijn. De telefoons die in deze lijsten voorkomen veranderen vaak en dat houdt het interessant. Wij merken dat bezoekers deze lijsten erg waarderen.

Wij zijn trots op onze website en zijn dol op verbeteringen. Heb je een vraag of suggestie? Stuur hem op door contact met ons op te nemen. Misschien staat jouw vraag straks wel tussen de veelgestelde vragen!

Heb je een vraag of suggestie?