Nieuwe telefoon abonnementen van Tele2

Nieuwe telefoon abonnementen van Tele2Tele2 is gestart met het verkopen van telefoon abonnementen met een contractsduur van 1 jaar. Daarnaast hebben ze een nieuwe datalimiet als optie: 20GB. De nieuwe abonnementen van Tele2 zijn in de meeste gevallen iets duurder dan voorheen. Desondanks blijft Tele2 de goedkoopste provider voor abonnementen met telefoon vanaf een gemiddeld verbruik. De prijs van abonnementen staat los van de prijs van de telefoons waardoor de prijsverandering voor alle abonnementen met telefoon geldt.

Prijsverandering met de nieuwe abonnementen

In de oude abonnementen van Tele2 kostte het 1 euro meer om een maandelijks opzegbaar abonnement te nemen. Met de nieuwe abonnementen is een 1 jarig contract 1 euro meer en een maandelijks opzegbaar abonnement 2 euro meer. Door deze prijsstijging worden 2 jarige abonnementen aantrekkelijker voor nieuwe klanten.

BelminutenDatalimietNieuwe prijsOude prijs
OnbeperktOnbeperkt€ 28,-€ 25,-
Onbeperkt10 GB€ 20,-€ 19,-
10010 GB€ 17,-€ 16,-
1005 GB€ 14,-€ 15,-
1002 GB€ 11,-€ 11,-

Voor de meeste abonnementen is Tele2 duurder geworden. Alleen bij 5 GB en 100 minuten is Tele2 een euro goedkoper. Dit is een van de meest verkochte abonnementen. Verder is 20GB met unlimited bellen een euro goedkoper dan unlimited data en bellen in het oude abonnement. Dit kan interessant zijn voor mensen die nu geen unlimited data meer nodig hebben. Deze groep kan overstappen van unlimited naar een abonnement met 20GB datalimiet. De prijs van de telefoons staan los van de prijs van de abonnementen bij iedere provider. Hierdoor maakt het niet uit welke telefoon je bij het abonnement neemt, de prijsveranderingen gelden altijd.

Tele2 ten opzichte van andere providers

Tele2 blijft de goedkoopste aanbieder van abonnementen met telefoon voor de meeste telefoons met gemiddeld tot groot verbruik. De prijzen van Tele2 zijn nog steeds erg concurrerend en waarschijnlijk blijven veel Nederlanders naar Tele2 overstappen. Wil je weten of Tele2 voor jou ook het goedkoopst is? Start met vergelijken van goedkope telefoonabonnementen Vul je telefoon en verbruik in en vind de goedkoopste provider voor jouw abonnement.