De goedkoopste telefoon abonnementen met een eindejaarsaanbieding

Telefoonabonnement met aanbiedingDecember is de maand waarin winkeliers stunten met prijzen en aanbiedingen. Dit geldt ook voor een aantal telecomproviders. Daarom is december bij uitstek de maand om over te stappen van telecomprovider of om een nieuw abonnement af te sluiten. Simpel heeft momenteel de beste eindejaarsaanbieding. Deze provider verdubbeld tijdelijk alle belminuten / MB’s en sms’jes wanneer je voor 3 januari 2018 een abonnement afsluit.

Type aanbiedingen bij een goedkoop telefoon abonnement

Er zijn een aantal verschillende manieren waarop providers kortingen geven op telefoon abonnementen. Globaal kunnen deze kortingsacties worden ingedeeld in drie groepen. 1. Extra data en belminuten 2. Eenmalige kortingen en 3. Maandelijkse kortingen. Over het algemeen zijn abonnementen met een maandelijkse korting het goedkoopst.

Goedkoopste telefoonabonnement met een eindejaarsaanbieding

Providers Simpel, Ben en Tele2 bieden tijdelijk gratis extra data en belminuten aan. Waarbij Simpel de beste aanbieding heeft binnen deze categorie. Simpel verdubbeld tijdelijk alle data-, bel- & sms bundels. Bij provider Ben krijg je tijdelijk extra MB’s, afhankelijk van de grootte van je abonnement kan dit oplopen tot 1,5 GB aan extra data per maand. Tele2 geeft nieuwe abonnees tijdelijk 1 maand onbeperkt data cadeau.

Provider T-Mobile geeft eenmalige kortingen op toestelabonnementen zoals de iPhone 8 en de Samsung Galaxy S8. Bij de aanschaf van een Galaxy S8 krijg je ook nog eens tijdelijk 50 euro retour.

Provider Hollandsnieuwe brengt tot en met 31 december 2017 geen aansluitkosten ter waarde van 14,95 in rekening. In onderstaand overzicht zijn alle eindejaar acties en de verloopdata opgenomen.

ProviderAanbiedingDuur

Geen aansluitkosten t.w.v. 14,9531 december 2017

Vanaf 500 t/m 1500 extra MB’sOnbepaalde tijd

1 Maand gratis onbeperkt internetOnbepaalde tijd

Korting op geselecteerde toestellen31 december 2017

Verdubbeling van alle bundels3 januari 2018

Ben je op zoek naar het goedkoopste sim only abonnement dan krijg je bij simpel de meeste waar voor je geld. Alle abonnementen zijn tijdelijk verdubbeld in grootte en dit levert een interessante keus op. Was je bijvoorbeeld oorspronkelijk op zoek naar een abonnement met 1 GB data dan zijn er nu twee opties. Één: je kiest het oude 1 GB abonnement en ontvangt nu 2 GB voor de prijs van het oude 1GB abonnement. Of twee: Je gaat voor het oude 500 MB abonnement dat nu verdubbeld wordt naar 1 GB en bespaard zo € 2,50 per maand.