Beste android telefoons

Meest gekozen android telefoon: Samsung Galaxy S9

Beste android telefoon

De beste telefoon op dit moment is de Samsung Galaxy S9. Deze smartphone draait op het besturingssysteem van Android. De Samsung Galaxy S9 heeft standaard Android 8.0 geïnstalleerd. Doordat het toestel begin 2018 is gelanceerd zal het nog lang up to date blijven.

Naast dat de Samsung S9 met Android 8.0 wordt geleverd heeft de telefoon ook groot scherm, is water- en stofdicht én biedt de telefoon 4K ondersteuning.

5,8 inch scherm
4K video ondersteuning
Uitstekende camera
Beste telefoon van dit moment
Duur
Vingerafdrukscanner aan zijkant

Android 8.0 Oreo

De beste android telefoons beschikken over de laatste android versie: 8.0 Oreo.

Belangrijkste nieuwe features: Splitscreen modus, automatische updates, VR-modus en knop om alle apps tegelijk te sluiten.

De telefoons die hier getoond worden zijn de beste android telefoons waarbij gratis updates naar de nieuwste android versie uitgevoerd worden. Je kunt ook goedkope telefoons vergelijken met een oudere android versie.

Top 3 telefoons met Android 8.0 Oreo

Samsung Galaxy S9

et indrukwekkende 5,8 inch scherm van deze telefoon is voor alle doeleinden geschikt. Dit is de beste telefoon van dit moment en blinkt niet alleen uit in het scherm. De hoge resolutie maakt het scherm nog aantrekkelijker.

5,8 inch scherm
Uitstekende camera
Beste telefoon van dit moment
Duur

LG G6

De LG G6 heeft een opvallend uiterlijk met een verlengd scherm, wat erg handig is bij het lezen van teksten. De processor, een Snapdragon 821, is wat verouderd waardoor deze telefoon wat goedkoper is maar ook iets minder presteert.

Verlengd scherm
Dubbele camera achter
Minder goed scherm
Verouderde hardware

Huawei P10

De accu van deze chineze telefoon gaat gemakkelijk een dag mee. Het scherm is in de zon goed leesbaar. Er zijn veel verbeteringen ten opzichte van het vorige model, de Huawei P9.

Fantastische dubbele camera
Lange accuduur
Goedkoop toestel
Niet waterdicht